Diensten

Rescodex Consulting begeleidt starters en gevestigde ondernemers in de uitbouw van hun activiteiten.  Met de nadruk op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en snelle response op uw vragen.


Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Reeds meer dan 25 jaar begeleidt Rescodex Consulting starters tijdens hun eerste stappen in de bedrijfswereld en verzorgen wij de opstartformaliteiten. Haalbaarheidsstudies, voorbereiding statuten, ondernemingsplannen, vestigingsattesten, ..

Lees meer


Administratie

Administratie

Een administratie wordt nog te vaak aanzien als een noodzakelijk kwaad, een overhead die enkel geld kost. Een administratie op maat is echter een noodzakelijk beleidsinstrument dat u toelaat een volledig zicht te krijgen op uw bedrijf en tijdig bij te sturen waar nodig.

Lees meer


Bedrijfs- en financieel advies

Bedrijfs- en financieel advies

Opstellen budgetten, lenen of leasen, begeleiding overdracht aandelen of handelsfonds, vestigingswetgeving, vruchtgebruik constructies, voorbereiding kredietdossiers,… Rescodex Consulting is uw ervaren partner in diverse werkdomeinen.

Lees meer


Fiscaliteit

Fiscaliteit

Rescodex Consulting zorgt voor de optimalisatie van uw personenbelasting, vennootschapsbelasting en advies bij fiscale controles.

Lees meer